今まで私がSNSなどに投稿してきた写真などと共に、和菓子のレシピやエピソード、ペアリングドリンク、そして少しだけ器スタイリングの話などもご紹介させて頂く予定です。
この本をご覧くださった皆さんに和菓子の新しいスタイルでの楽しみ方や、これからの可能性を感じて頂けたら嬉しいなと思っています♫
《出版記念セミナー》
4/14(土) 日本酒カクテルとのペアリングセミナーを開催いたします。自作の器スタイリングと共に、今までにない 和菓子と日本酒カクテルとのペアリング体験をお楽しみください。
▼詳細はこちらからどうぞ
https://academy.sekaibunka.com/sebun/asp-webapp/web/WWebKozaShosaiNyuryoku.do?kozaId=115144#program-shosai-table
I will publish the book of Japanese sweets in the beginning of April from Sekaibunkasha. ( I will inform the details later)
With the pictures which I took, I introduce recipes and the episodes of the Japanese sweets, pairing drinks , some points of foodstyling.
※Unfortunately it becomes only the explanation in Japanese this time.